Elizabeth Tan Selamat Jalani Pembedahan, Buang Ketumbuhan Di Tangan

14 Disember 2016. 11.57 AM
34,815
Hiburan
Elizabeth Tan Selamat Jalani Pembedahan, Buang Ketumbuhan Di Tangan
Elizabeth Tan Selamat Jalani Pembedahan, Buang Ketumbuhan Di Tangan


Penyanyi Elizabeth Tan telah selamat menjalani pembedahan kecil membuang ketumbuhan di tangannya.


Elizabeth menerusi laman sosial Instagram miliknya memberitahu doktor hanya melakukan sedikit pembedahan di tangannya dan dia kini sudah pulang berehat di rumah.


Menerusi entri tersebut peyanyi lagu Knock Knock itu kelihatan ceria selepas pembedahan.


Berikut merupakan kapsyen yang dimuat naik:


"Ramai tanya I buat surgery apa harini.. sebenarnya takde pape serious pun, just kena amek kluar growth yg ada kt tangan I (blh nmpk dlm gamba) . Tu je hehe. Skg lizzy tngh rehat kt rumah and everything is well. Terima kasih ye kpd semua yg bg wish and yg doakan lizzy utk get well soon. Hope you guys have a good rest too!"


Menerusi akaun Instagram, dapat dilihat Elizabeth ditemani ibunya ketika ke bilik pembedahan di sebuah hospital semalam.

Berikut merupakan foto serta video dia di hospital:
 
 

Baru lepas surgery and semua dah settles. Yg penting, kening maintain hahahaahah. 😂😂😂

A photo posted by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

 

Baru lepas surgery and semua dah settles. Yg penting, kening maintain hahahaahah. 😂😂😂

A photo posted by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

 

"Mum is it a boy or girl?" "It's a frog. Twin frogs." 😂😂😂

A video posted by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on


Teks oleh: Syafiqah Jalal

 

Artikel Berkaitan


Komen