Aplikasi Gempak

Logo Gempak.com

Dalang Dunia
Hiburan Di Nusantara!

Satu-satunya app yang korang perlukan untuk berita hiburan, gossip artis, tips & tutorial, juadah & gaya hidup, dan siri TV terkini, terhangat, terhebat dari Nusantara, Bollywood, Korean dan juga Hollywood!

Semuanya FREE di app Gempak – boleh di akses pada bila-bila masa & di mana sahaja!

animated phone

VIRAL Baca Gosip & Berita Hiburan terkini!

Dapatkan ‘daily dose’ pop culture paling zasss dan segala cerita yang korang kena tahu!

Icon Cool
Viral

Discover Follow Selebrity Favorit Anda

  • Follow selebriti favorit anda dan korang akan dapat update terbaru all the time!
  • Cari cerita atau video yang korang suka di search bar, senang kan!
  • Boleh catch up cerita dan berita terkini di bahagian ‘News’.
  • Klik ‘Trending’ untuk dapatkan cerita yang paling hot!
  • Korang boleh share artikel atau video dengan kawan-kawan korang supaya diaorang pun updated!
  • Boleh dapatkan tips & tutorial special dari Suudu!
  • Stream dan save video/artikel favorit anda
  • Jangan lupa bagi tahu apa reaksi korang bila baca atau tengok video tu!
Icon LOL
Trending

Muat turun sekarang. FREE je!